• Elektrolytisch polijsten Friesland - laag-55

Elektrolytisch polijsten Friesland

Elektrolytisch polijsten Friesland - p1010423

Het electrolytisch polijsten / electrochemisch polijsten is een galvanisch proces dat hoofdzakelijk van toepassing is voor austenitisch roestvast staal of deel-austenitisch zoals bijv. Duplex. Daarnaast kunnen superferrieten zoals 1.4462, nikkellegeringen zoals Hasteloy C4, Feritsche 17% chroomstalen en nieuwe RVSsoorten zoals bijv.: 1.4509 (441) F18TNb / UNS S204 30 / UNS S201 00 / Stavax / Custom 456 etc. uitstekend elektrolytisch gepolijst worden. De te behandelen onderdelen doorlopen een bepaald circuit van chemische baden. De belangrijkste stappen zijn het ontvetten, het beitsen en het elektrolytisch polijsten zelf. Deze hoofdbehandelingen worden gescheiden door spoelbaden. In tegenstelling tot de algemeen bekende galvanische processen wordt geen laag op het werkstuk aangebracht. 

Wilt u meer weten over Elektrolytisch polijsten van RVS, neem dan contact met ons op.

Pagina's

Nieuws

  • Nieuwe website online

    De afgelopen maanden hebben we samen met Webdesigner “Inzet Online” uit Sneek een nieuwe website ontwikkeld.
  • The Kensington - London

    Beitsen op locatie. Gebouwd in Friesland geplaatst in Londen. Tijdens de bouw hebben de specialisten van Derustit Group het billboard gebeitst en gepassiveerd en na het plaatsen in Londen zijn de montagelassen ter plekke gebeitst en is het gehele billboard chemisch gereinigd. Het design is afkomstig van Zaha Hadid Architects, in opdracht van JCDecaux. Het betrof een unieke samenwerking, waarbij het doel was om nieuwe mogelijkheden voor mediaplatformen te creeëren; het heruitvinden van het billboard in de vorm van openbare kunst. Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met CIG-Architecture Groningen.
  • Van Triest kiest voor elektrolytisch polijsten.

    Na een grondige testperiode waarbij RVS bulktanktrailers inwendig zijn behandeld met diverse oppervlaktetechnieken waar onder; natstralen, diverse nanocoatings en elektrolytisch polijsten heeft de firma van Triest ervoor gekozen om al hun huidige en toekomstig nieuw te bouwen bulktanktrailers inwendig elektrolytisch te polijsten.

Onze expertises

Elektrolytisch polijsten van RVS
Elektrolytisch polijsten Friesland - pijl-icon-wit
RVS beitsen en passiveren
Elektrolytisch polijsten Friesland - pijl-icon-wit
Slijpen en Polijsten van RVS
Elektrolytisch polijsten Friesland - pijl-icon-wit