• RVS schoonmaken - slider_derustit_beitsen

RVS schoonmaken

RVS schoonmaken - p1010415

RVS schoonmaken - In tegenstelling tot wat men veelal denkt, is roestvaststaal zeker niet onderhoudsvrij. Dit is een relatief begrip, roestvaststaal is onderhoudsarm en dat is dus niet onderhoudsvrij. Problemen van diverse aard worden veroorzaakt door zogenaamde “omgevingsfactoren”, waardoor het RVS schoonmaken op termijn nodig kan zijn.

Schoonmaken RVS

RVS op zich kan niet corroderen, maar door deze omgevingsfactoren kan wel oxidatie veroorzaakt worden. RVS laat zich echter goed conditioneren. RVS schoonmaken is mogelijk met behulp van meer traditionele reinigingstechnieken, chemisch reinigen en mechanisch bewerken worden deze werkzaamheden op locatie uitgevoerd. Dankzij het schoonmaken worden RVS installaties en -leidingsystemen teruggebracht in hun oorspronkelijke, lees: roestvaste – conditie. De RVS schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd door deskundig geschoold personeel met in achtneming van de geldende veiligheidsvoorschriften en milieurichtlijnen.

RVS Schoonmaken voorkomt

Ongewenste effecten op mens en omgeving worden dankzij het RVS schoonmaken voorkomen. Hiermee kan op een veilige en verantwoorde wijze beantwoord kan worden aan de ook hier onverminderd groter wordende vraag naar kwaliteit van het eindproduct en aan de hoge eisen die aan de benodigde productie faciliteiten gesteld worden.

Wilt u meer informatie over het schoonmaken van RVS?

Neem contact met ons op

Derustit Holland B.V.
Hoofdvestiging

It Dok 1, 8447 GL Heerenveen
RVS schoonmaken - telefoon-icon  +31 (0)513 61 02 15 
info@derustit.nl

Pagina's

Nieuws

  • Future Past Glory

    Beeld ter ere van Jakoba Mulder (1900 – 1988) architect / stedenbouwkundige in Amsterdam. Onthulling 12 oktober - 17 uur Beatrixpark Amsterdam.
  • Van Triest kiest voor elektrolytisch polijsten.

    Na een grondige testperiode waarbij RVS bulktanktrailers inwendig zijn behandeld met diverse oppervlaktetechnieken waar onder; natstralen, diverse nanocoatings en elektrolytisch polijsten heeft de firma van Triest ervoor gekozen om al hun huidige en toekomstig nieuw te bouwen bulktanktrailers inwendig elektrolytisch te polijsten.

Onze expertises

Elektrolytisch polijsten van RVS
RVS schoonmaken - pijl-icon-wit
RVS beitsen en passiveren
RVS schoonmaken - pijl-icon-wit
Slijpen en Polijsten van RVS
RVS schoonmaken - pijl-icon-wit