Kwaliteitsnormen en milieu


Op 20 augustus 1996 krijgt Derustit Holland als eerste bedrijf in Nederland door Bureau Veritas het geïntegreerde kwaliteitscertificaat volgens ISO uitgereikt, waarin opgenomen ISO 9001 ( kwaliteit) ISO 9002 (milieu- nu ISO 14001) en VCA* ( nu SCC*) .

Tot op de dag van vandaag staat Derustit Oppervlaktetechniek met haar beide vestigingen onder auspiciën van de betrokken certificerende organisaties, waarmee de processen zoals die in 1996 ingevoerd zijn up tot date doorgevoerd worden, nu 15 jaar later, onverminderd in de hedendaagse bedrijfsvoering verankerd liggen. Bovendien voldoen de productieprocessen in ruime mate aan de nationale en internationaal opgestelde normeringen met betrekking tot oppervlaktebehandeling van roestvaststaal.

Daarmee voldoet de opdrachtgever probleemloos aan de aan haar opgelegde kwaliteitseisen en heeft Derustit Oppervlaktetechniek zich in de jaren meer en meer ontwikkelt van loonbeitsbedrijf tot kennis- en bewerkingscentrum op het gebied van RVS oppervlaktetechniek.

Voor u uitgelicht

  Van Triest kiest voor elektrolytisch polijsten.

  Na een grondige testperiode waarbij RVS bulktanktrailers inwendig zijn behandeld met diverse oppervlaktetechnieken waar onder; natstralen, diverse nanocoatings en elektrolytisch polijsten heeft de firma van Triest ervoor gekozen om al hun huidige en toekomstig nieuw te bouwen bulktanktrailers inwendig elektrolytisch te polijsten.

  The Kensington - London

  Beitsen op locatie. Gebouwd in Friesland geplaatst in Londen. Tijdens de bouw hebben de specialisten van Derustit Group het billboard gebeitst en gepassiveerd en na het plaatsen in Londen zijn de montagelassen ter plekke gebeitst en is het gehele billboard chemisch gereinigd. Het design is afkomstig van Zaha Hadid Architects, in opdracht van JCDecaux. Het betrof een unieke samenwerking, waarbij het doel was om nieuwe mogelijkheden voor mediaplatformen te creeëren; het heruitvinden van het billboard in de vorm van openbare kunst. Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met CIG-Architecture Groningen.

  SURFACE Campus 2018

  Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie 13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch.