• Slijpbedrijf - laag-55

Slijpbedrijf

Slijpbedrijf - 20180703_100722

Het RVS slijpbedrijf van Derustit Oppervlaktetechniek bevindt zich in Heerenveen. Derustit oppervlaktetechniek heeft als een van de weinige RVS slijperijen de mogelijkheid om de RVS onderdelen voorafgaand te beitsen en na het slijpen & polijsten de RVS onderdelen ultrasoon te reinigen en cleanzone te verpakken.

Slijpbedrijf Derustit

Derustit Holland is een slijpbedrijf en gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van roestvaststaal. Hiermee wordt bedoeld chemisch reinigen (beitsen en passiveren), handmatig slijpen en electrolytisch polijsten. In zowel Heerenveen als ook in Winterswijk beschikt zij, als slijpbedrijf, hiervoor over een aantal state of the art productiefaciliteiten, alwaar in geconditioneerde omstandigheden deze disciplines uitgevoerd worden. De verschillende werkzaamheden worden daarnaast op locatie uitgevoerd. Derustit Holland is binnen vrijwel alle industrieën vertegenwoordigd en behoort daarmee tot een van de grotere spelers in haar branche.

Pagina's

Nieuws

  • Nieuwe website online

    De afgelopen maanden hebben we samen met Webdesigner “Inzet Online” uit Sneek een nieuwe website ontwikkeld.
  • Van Triest kiest voor elektrolytisch polijsten.

    Na een grondige testperiode waarbij RVS bulktanktrailers inwendig zijn behandeld met diverse oppervlaktetechnieken waar onder; natstralen, diverse nanocoatings en elektrolytisch polijsten heeft de firma van Triest ervoor gekozen om al hun huidige en toekomstig nieuw te bouwen bulktanktrailers inwendig elektrolytisch te polijsten.

Onze expertises

Elektrolytisch polijsten van RVS
Slijpbedrijf - pijl-icon-wit
RVS beitsen en passiveren
Slijpbedrijf - pijl-icon-wit
Slijpen en Polijsten van RVS
Slijpbedrijf - pijl-icon-wit