• Elektropolijsten RVS - laag-55

Elektropolijsten RVS

Elektropolijsten RVS - beatrixpark

Het elektrolytisch polijsten van RVS producten voor de diverse industriën is een bewezen techniek die onderschreven wordt door vele wetenschappelijke studies, kennisinstituten en leading companies. De voordelen zijn legio en in de meeste gevallen kan het elk vergelijk op prijs en kwaliteit doorstaan.

 

 

- Gunstige LCA (Life Cycle Analysis) zeer lage milieubelasting van "cradle to grave".

- Beste SDR (Surface Development Ratio); 

- Beste Ra (Roughness Average)

- Zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding

- Sterk verbeterde corossiebestendigheid; elektrolytisch polijsten hersteld de austenitische structuur van het RVS tot in de atoomlaag, daarnaast is de chroomoxidehuid tot wel 10x dikker.

- Grote weerstand tegen aanhechting (product, vuil, bacteriën etc.); Door manipulatie van de topografie van de ruwheid voorkomt elektrolytisch polijsten vervuiling en besmetting. Er hechten vele malen minder eiwitten en bacteriën aan het oppervlak van apparatuur en materiaal.

- Unieke steriele en hygiënische afwerking; Door het verwijderen-afronden van microscopische scheuren, onregelmatigheden, en scherpe hoeken in het RVS bevorderen de glij-eigenschappen van drank- en voedingsproducten.

- Easy to clean; onderdelen zijn gemakkelijker te reinigen tot op eiwitniveau. Dit verminderd de toepassing van reinigings- en desinfecteringsmiddelen.

- Glanzend oppervlak; geeft meerwaarde.

Wilt u meer weten over Elektrolytisch polijsten van RVS, neem dan contact met ons op.

Pagina's

Nieuws

Onze expertises

Elektrolytisch polijsten van RVS
Elektropolijsten RVS - pijl-icon-wit
RVS beitsen en passiveren
Elektropolijsten RVS - pijl-icon-wit
Slijpen en Polijsten van RVS
Elektropolijsten RVS - pijl-icon-wit