We add value to stainless steel

 

De Derustit Group is al meer dan 65 jaar toonaangevend oppervlaktespecialist in Europa.

Derustit Oppervlaktetechniek is gespecialiseerd in het conditioneren van roestvaststaal.

Binnen onze bewerkingscentra in binnen- en buitenland en desgewenst op elke locatie (wereldwijd), verzorgen wij voor u het:

 • Beitsen en passiveren van RVS (dompelbeitsen, sproeibeitsen, kwastbeitsen, locatiebeitsen en circulatiebeitsen)

 • Slijpen en polijsten van RVS, op elke gewenste waarde of specificatie

 • Conditioneren en onderhoud van RVS

 • Elektrolytisch polijsten van RVS

 • Ultrasoon reinigen van RVS

Derustit Group heeft zich in de afgelopen 65 jaar ontwikkeld tot een erkend oppervlaktespecialist op het gebied van RVS. Recentelijk heeft zij haar productiefaciliteiten uitgebreid met een: 

 • State of the art polijstfabriek in Dietzenbach (D) voor het in- en/of uitwendig elektrolytisch polijsten van buizen eventueel incl. cleanroom verpakken. 

 • Op dit moment wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe vestiging in Hamburg (opening medio 2019).

De vestigingen van de Derustit Group in Nederland, Heerenveen en Winterswijk, zijn beide volledig gecertificeerd ISO 9001, ISO 14001, SCC en voldoen aan de IPPC eisen.

 

Voor u uitgelicht

  Van Triest kiest voor elektrolytisch polijsten.

  Na een grondige testperiode waarbij RVS bulktanktrailers inwendig zijn behandeld met diverse oppervlaktetechnieken waar onder; natstralen, diverse nanocoatings en elektrolytisch polijsten heeft de firma van Triest ervoor gekozen om al hun huidige en toekomstig nieuw te bouwen bulktanktrailers inwendig elektrolytisch te polijsten.

  The Kensington - London

  Beitsen op locatie. Gebouwd in Friesland geplaatst in Londen. Tijdens de bouw hebben de specialisten van Derustit Group het billboard gebeitst en gepassiveerd en na het plaatsen in Londen zijn de montagelassen ter plekke gebeitst en is het gehele billboard chemisch gereinigd. Het design is afkomstig van Zaha Hadid Architects, in opdracht van JCDecaux. Het betrof een unieke samenwerking, waarbij het doel was om nieuwe mogelijkheden voor mediaplatformen te creeëren; het heruitvinden van het billboard in de vorm van openbare kunst. Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met CIG-Architecture Groningen.

  SURFACE Campus 2018

  Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie 13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch.