Kwaliteitsnormen en milieu


Op 20 augustus 1996 krijgt Derustit Holland als eerste bedrijf in Nederland door Bureau Veritas het geïntegreerde kwaliteitscertificaat volgens ISO uitgereikt, waarin opgenomen ISO 9001 ( kwaliteit) ISO 9002 (milieu- nu ISO 14001) en VCA* ( nu SCC*) .

Tot op de dag van vandaag staat Derustit Oppervlaktetechniek met haar beide vestigingen onder auspiciën van de betrokken certificerende organisaties, waarmee de processen zoals die in 1996 ingevoerd zijn up tot date doorgevoerd worden, nu 15 jaar later, onverminderd in de hedendaagse bedrijfsvoering verankerd liggen. Bovendien voldoen de productieprocessen in ruime mate aan de nationale en internationaal opgestelde normeringen met betrekking tot oppervlaktebehandeling van roestvaststaal.

Daarmee voldoet de opdrachtgever probleemloos aan de aan haar opgelegde kwaliteitseisen en heeft Derustit Oppervlaktetechniek zich in de jaren meer en meer ontwikkelt van loonbeitsbedrijf tot kennis- en bewerkingscentrum op het gebied van RVS oppervlaktetechniek.
© Derustit 2018 | Realisatie Inzet Online