Chemicaliën

De chemische beitsmiddelen of elektrolyt van Derustit zijn geschikt voor oppervlaktebehandeling van nikkel/chroom staalsoorten, nikkellegeringen en bijzondere legeringen zoals Incoloy, Inconel, Hasteloy, Monel, enz.......

Ook roestvast staal kan roesten !!

Roestvast staal blijft alleen roestvrij als er op het oppervlak een beschermend, corrosievast laagje aanwezig is. Een voorwaarde voor het vormen van een dergelijke laag is echter dat het metallisch oppervlak blank en zuiver is. Gloei- walshuid en lasslakken verhinderen het vormen van een neutrale laag. Het meest efficiënte procédé om dit bereiken is het beitsen en passiveren met de Derustit beitschemicaliën.

Voor ieder behandelingsprobleem heeft Derustit een oplossing.


Safety data sheets

Voor de meest recente versie van onze productveiligheidsbladen mailt u naar: info@derustit.nl

Voor u uitgelicht

  Van Triest kiest voor elektrolytisch polijsten.

  Na een grondige testperiode waarbij RVS bulktanktrailers inwendig zijn behandeld met diverse oppervlaktetechnieken waar onder; natstralen, diverse nanocoatings en elektrolytisch polijsten heeft de firma van Triest ervoor gekozen om al hun huidige en toekomstig nieuw te bouwen bulktanktrailers inwendig elektrolytisch te polijsten.

  The Kensington - London

  Beitsen op locatie. Gebouwd in Friesland geplaatst in Londen. Tijdens de bouw hebben de specialisten van Derustit Group het billboard gebeitst en gepassiveerd en na het plaatsen in Londen zijn de montagelassen ter plekke gebeitst en is het gehele billboard chemisch gereinigd. Het design is afkomstig van Zaha Hadid Architects, in opdracht van JCDecaux. Het betrof een unieke samenwerking, waarbij het doel was om nieuwe mogelijkheden voor mediaplatformen te creeëren; het heruitvinden van het billboard in de vorm van openbare kunst. Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met CIG-Architecture Groningen.

  SURFACE Campus 2018

  Hét vakevent voor oppervlaktetechnologie 13 t/m 15 november 2018 Brabanthallen 's-Hertogenbosch.