Neem contact op +31 (0)513 61 02 15

Gezocht

Vacature

Derustit Holland BV is gespecialiseerd in het chemisch reinigen (beitsen-passiveren) en elektrolytisch polijsten van roestvast stalen producten en onderdelen en maakt deel uit van de internationaal opererende Derustit Group met de hoofdvestiging in Dietzenbach (Dld). Vanuit twee locaties in NL (Heerenveen-Winterswijk) worden de diensten verleend aan toeleveranciers voor uiteenlopende industrieën. Leverbetrouwbaarheid en kwaliteit gelden hierbij als kernbegrippen voor een gezonde en succesvolle bedrijfsvoering.

 
I.v.m. toenemende werkzaamheden zoeken wij voor de vestiging Heerenveen;


Twee rechter "MacGyver" handen (M/V) met (elektro-) technische kwaliteiten


Als meewerkend voorman (m/v) van de afdeling elektrolytisch polijsten ben je met nog drie collega's verantwoordelijk voor het optimaal verwerken van de sterk wisselende orderstroom. De dagplanning doe je samen met de medewerker Planning, Productie & Organisatie (PP&O), wekelijks ben je onderdeel van het "voormannenoverleg". Je bent een echte doener met verantwoordelijkheidsgevoel aan wie met een gerust hart de werkzaamheden over gelaten kunnen worden. Diploma's zijn geen vereiste, wel een gezonde (werk-) mentaliteit en de wil om verderop te komen. Leeftijd is geen issue, een goede gezondheid is dat wel.


Bij gebleken geschiktheid mag je je verheugen op een uitstekend salaris en secundaire voorwaarden. Voor (technische) informatie kun je terecht op onze website www.derustit.nl of bellen met mevrouw Laura Dikkens-Rijkers op 0513-610215

 

Gepubliceerd: dinsdag 23 januari 2018

Overige nieuwsberichten

Derustit Groep
  • Meer dan 55 jaar toonaangevend
  • Opereert wereldwijd op locatie
  • Specialist in het conditioneren van roestvaststaal